UUDET MODERNIT, ÄLYKKÄÄT, SEKÄ EDULLISET VEKTORI MAKSUPÄÄTTEET

Perinteiset analogiset maksupäätteet alkavat olla tiensä päässä. Tulevaisuudessa paremmat ja edullisemmat älylaitteet korvaavat ne ja tarjoavat kauppiaille paljon enemmän. Myynti ja ostokokemus muuttuu miellyttävämmäksi, tieto omasta liiketoiminnasta kasvaa ja hallittavuus, sekä turvallisuus lisääntyy.


Vektori Maksupäätteet alkaen vain 49€/kk

Tilaa nyt!

Pyydä tarjousta lyhtaikaiseen käyttöön

Miksi maksaisit useasta kalliista ja monimutkaisesta laitteesta? Vektori Maksupäätteessä saat kaikki yhdessä laitteessa ja yhdellä edullisella hinnalla.
 

♦ Kassa täysillä ominaisuuksilla
♦ Kuitintulostus tai sähköpostitus
♦ Tuotehallinta

♦ Maksupääte laajoilla maksutavoilla
♦ Kevyt ja liikuteltava
♦ Pitkä kestoinen akku usb-c lataus

♦ Iso ja kirkas kosketusnäyttö
♦ Mobiili ja WiFi-yhteydet
♦ Pilvipalvelu ja raporotinti

 
Suosituimmat Vektori Maksupäätteet:

 

building

Vektori Maksupääte A920Pro
Huippunopea ja moderni uutuus! Viva Wallet korttisopimuksella.

building

Vektori Maksupääte S1000
Kestävä ja jämäkkä kassapääte isolla näytöllä ja Nets korttisopimuksella.

building

Vektori Maksupääte CM5
Tyylikäs ja kevyt pääte Verifone korttisopimuksella.

 

Modernin maksupäätteet hyödyt ja edut

"Kaikki tiedot tallentuvat omaan pilvipalveluun tuote ja kuitti tietoja myöten reaaliajassa. Selvität myös jälkikäteen tapahtumat pääteittäin ja myyjittäin."

 

"Voit myydä laitteen näytöltä helposti tuotteita valmiiksi hinnoiteltuna ja säästyt ikäviltä näppäinvirheiltä. Myynti on sujuvaa, nopeaa ja intuitiivistä."

 

"Kehität liiketoimintaa tiedon avulla ja saat aikaan tehokkuutta ja säästöjä. Saat helposti  monipuoliset raportit kehitykseen ja kirjanpitoon."

 

"Seuraat myyntiä tuotteitain tai tuoteryhmittäin. Halutessasi saat varastokirjanpidon tai laskutuksen samaan  järjestelmään." 

 

"Voit myydä myös perinteiseen tapaan antamalla tuotteelle hinnan sitä myydessä, silti menettämättä arvokasta tietoa raportoinnissa."
"Voit antaa alennuksia, jotka näkyvät kuitilla ja jäävät talteen, sekä hallitset maksupäätteitä ja niiden käyttäjiä pilvipalvelun avulla."

 

 


 

Tarvitsetko maksupäätteen lyhyempään käyttöön, kuten tapahtumiin tai kausikäyttöön? Vektori maksupääte on siihen paras valinta. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

 

 

Yhteydenottopyyntö: