building

 

building

 

building

 

Vektori Maksupäätteessä on kaikki yhdessä laitteessa
 

 

► Kassa täysillä ominaisuuksilla

► Maksupääte

► Kuitintulostus tai sähköpostitus

► Tuotehallinta

► Laajat maksutavat

► Iso ja kirkas kosketusnäyttö

► Mobiili ja WiFi-yhteydet

► Pilvipalvelu ja raportointi

► Pitkä kestoinen akku

► Usb-c lataus

 

 


 

Modernin maksupäätteet hyödyt ja edut

Perinteiset analogiset maksupäätteet alkavat olla tiensä päässä. Tulevaisuudessa paremmat ja edullisemmat älylaitteet korvaavat ne ja tarjoavat kauppiaille paljon enemmän. Myynti ja ostokokemus muuttuu miellyttävämmäksi, tieto omasta liiketoiminnasta kasvaa ja hallittavuus, sekä turvallisuus lisääntyy.

Kaikki tiedot tallentuvat omaan pilvipalveluun tuote ja kuitti tietoja myöten reaaliajassa. Selvität myös jälkikäteen tapahtumat pääteittäin ja myyjittäin.

 

Voit myydä laitteen näytöltä helposti tuotteita valmiiksi hinnoiteltuna ja säästyt ikäviltä näppäinvirheiltä. Myynti on sujuvaa, nopeaa ja intuitiivista.

 

Kehität liiketoimintaa tiedon avulla ja saat aikaan tehokkuutta ja säästöjä. Saat helposti  monipuoliset raportit kehitykseen ja kirjanpitoon.

 

Seuraat myyntiä tuotteittain tai tuoteryhmittäin. Halutessasi saat varastokirjanpidon tai laskutuksen samaan järjestelmään.

 

Voit myydä myös perinteiseen tapaan antamalla tuotteelle hinnan sitä myydessä, silti menettämättä arvokasta tietoa raportoinnissa.
Voit antaa alennuksia, jotka näkyvät kuitilla ja jäävät talteen, sekä hallitset maksupäätteitä ja niiden käyttäjiä pilvipalvelun avulla.

 

 

Ohessa lyhyet esittelyvideot Vektori Maksupäätteistä

 

 
 
 

 

 
 
 

 

Yhteydenottopyyntö: