Kokemuksia VektoriKassasta

Jazz Café AXO

Olemme kahvila Paraisilla, palvelemme monipuolisesti asiakkaita. Tarjolla on keittolounasta, kahvilatuotteita, kevyttä suolaista, kuumia ja kylmiä juomia. Kahvilassa on A-oikeudet. Meillä on kassajärjestelmänä Vektori. Maksupäätteitä on kaksi käytössä. 

Ohjelman suurin etu on sen helppous. Hallintaohjelma on myös selkeä käyttää. Tuotteita on helppo lisätä. Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti ja siitä on helppo antaa palautetta ja muutosehdotuksia kehittäjille.

Jazz Café AXO Essi Luttinen +358 40 1697114
info@jazzcafeaxo.fi I https://jazzcafeaxo.fi/

 

Ravintola Villa Rana

Ravintola Villa Rana on kahvila/ravintola/baari kulttuuritalon yhteydessä, jossa myydään kuumia ja kylmiä juomia alkoholilla tai ilman, pientä purtavaa, kuten leivonnaisia, tapaksia, lettuja ja jäätelöä.

Vektorikassan varastohallintaa on helppo käyttää, kun siihen on tutustunut. Jopa kaltaiseni kynää ja paperia käyttämään tottunut atk-dinosaurus oppi maalaisjärjellä ja ystävällisen asiakaspalvelun avulla käyttämään järjestelmää suhteellisen nopeasti.

Vektorissa erityisen hyvää on se, että perinteisten kassatoimintojen lisäksi sillä pystyy tekemään inventaariot, tulostamaan myyntiraportit helposti sähköisenä ja hoitamaan viranomaisille tarvittavat raportit ilman erillistä ohjelmaa ja erillistä säätöä. Itse pidän myös hintaa varsin kohtuullisena.

Anna Kylmälä, Ravintolapäällikkö

https://www.villarana.fi/


Tukka Tupa

Tukka Tupa on parturi- ja kampaamopalveluita tarjoava yritys Kotkan Karhulassa.

Tukka Tuvan Meri kertoo olevansa tyytyväinen Vektori Kassaan. Kassa on hänen mielestään helppokäyttöinen, ja siinä on kaikki hänen tarvitsemansa toiminnot. Meri käyttää kassapuolta pävittäin, koska suurin osa asiakkaista maksaa käyntinsä korttimaksuna. Muutamia käteiskuitteja myös tulostetaan maksupäätteestä, joka toimii kassan kuittitulostimena. Pilven puolella Merin ei juuri ole tarvinnut käydä. Hän on antanut kirjapitäjälle sinne omat tunnukset, ja tuotteissa ei paljon muutoksia ole tullut. Meri kehuu myös Vektori-kumppani Data Group Saimaalta saamaansa palveua erinomaiseksi.

Tukka Tupaan pääset tutustumaan heidän Facebook -sivujen kautta. 

https://www.facebook.com/TukkaTupa


Klapitulli Oy / Klapikokki

Ydinliiketoimintana  KlapiKokki toimii Lohenloimuttajana kauppojen pihoilla, toreilla ja Tehtaanmyymälässä joka arkipäivä. Lisäksi Vuolenkosken Torilla kesäaikana joka lauantai.

Kaikki on Vektorin kanssa toiminut odotetusti. Meillä on Vektori Kassat kalavaunussa ja tehtaanmyymälässä. Hyväpuoli Vektorissa on nimenomaan helppokäyttöisyys ja reaaliaikaisuus, voi seurata ja katsoa älypyhelimella missä vaan esim. Kalavaunun myyntiä ja kaikkia kassatapahtumia muutamassa sekunnissa. Vektori toimii pilvessä ja sieltä saa hetkessä esim. myyntraportit, tuote yms. haluamalleen päiville, viikoille, kuukausille, jne. Järjestelmässä on varaston seuranta, sekä laskutus.

klapikokki.fi


OMAKOTI-messut, Vantaa

OMAKOTI-messut on rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma, jolla on pitkät perinteet.

"Messujen lipunmyynti paikanpäällä tehtiin Vektori Kassoilla. Helpotti huomattavasti meidän työtämme eli kaikin puolin positiivinen kokemus."

"Kassat toimivat odotetusti ja pysyivät hyvin mukana myös nopeatahtisessa messulippumyynnissä. Kassojen tilaus ja käyttöönotto oli helppoa. Raportit palvelivat myös pilvipuolella riittävän hyvin. Meidän käytössämme jonkinlainen tuntimyyntiraportti olisi kiva lisä, mutta saimme tiedot nytkin poimittua tunneittain/yksitellen. Kävijoitä messuilla oli kaikkiaan yli 12.000 viikonlopun aikana. Kassoja käytettiin myös tuotemyynnissä yhdellä osastolla."

"Tulemme jatkossa käyttämään Vektori Kassoja myös Rakenna & Remontoi messuilla."

Timo Lehtinen
Sanoma

Lisää OMAKOTI-messuista: http://omakotimessut.net


Könönpellon Baari, Varkaus

"Kaikki myyntimme pääsylipuista baariin hoidetaan Vektori Kassoilla. Meillä on käytössä 2 kassaa ja ne ovat toimineet vilkkainakin tapahtumailtoina hienosti. Saamme tarvittavat raportit mm. alkoholimyynneistä helposti pilvipalvelusta."
 

Rock Creek Oy