Tervetuloa Vektori palvelun käyttäjäksi!

Kiitos kun valitsit Vektori Kassajärjestelmän

Lähetimme sinulle erillisen sähköpostikutsun Vektori palveluun. Mikäli et ole saanut sitä ota meihin yhteyttä. Muista tarkistaa roskaposti ensin. Rekisteröidy kutsun avulla Vektori palvelun käyttäjäksi.

Kun olet rekisteröitynyt niin löydät pilvipalvelun osoitteen selaimen osoite kentästä. Suosittelemme tallentamaan osoitteen nettiselaimen kirjanmerkkeihin. Yleensä Vektori pilvipalvelun osoite on: yritys.vektori.fi 

Vektori palvelun Käyttöönotto

Vektori palvelun käyttöönotto on helppo ja nopea. Voit hyödyntää Vetori käyttöönottoavustajaa. Valvira raportoinnista, lounas ja kulttuuri etujen käyttöönotosta ym. löytyy Vektori Kassan tukisivuilta täältä.

Maksupäätteet ja oheislaitteet käyttöönotto

Mikäli käyttöön on tulossa maksupääte integroituna, löydätte liittämisohjeet myös tukisivustolta. Valitse ohjeista maksupääte toimittaja, sekä liitettävä maksupääte. Lista yhteensopivista maksupäätteistä löytyy täältä.

Mikäli maksupääte on ns. erillispääte, sitä ei voi integroida kassaohjelmaan, eikä käyttää kassan kuittitulostimena. Asiakkaalta veloitettava summa syötetään maksupäätteelle manuaalisesti. Maksupääte tulostaa tositteen vain käteismaksu tapahtumasta, jossa ei ole tuote- ja ALV erittelyä. Maksupääte toimittajien tukikanavat löydät myös tukisivuilta.

Kuittitulostimien, kassalaatikoiden, viivakoodinlukijoiden ym. oheislaitteiden asennus- ja käyttöönotto-ohjeet löytyvät tukisivuilta. Lista yhteensopivista oheislaitteista ja kassapäätteistä löytyy täältä.

Asiakastuki

Vektori Kassaohjelmaan ja pilvipalveluun liittyvissä kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä Ongelman selvitys työkalua.