Maksupäätteet Vektori Kassaan

Langallinen, langaton, WiFi, 3G, 4G. Bluetooth? Valitse tarpeeseesi sopiva.

 


Lähiverkkoon kiinteästi liitettävät maksupäätteet

Kiinteään kivijalkaliikkeeseen sopii hyvin lähiverkkoon liitettävät maksupäätteet. Päätteet vaativat kiinteänverkkoyhteyden ja sähkön.

Maksupäätteitä on sekä tulostimella, että ilman. Maksupäätteen tulostinta voidaan hyödyntää VektoriKassan kuittitulostimena, mutta mikäli sitä maksupäätteessä ei ole, tarvitset kassaan erillisen tulostimen tai kassalaatikon, jossa on mukana tulostin.

Vektorikassa PoplaPay Yomani ML

PoplaPay Yomani ML 

Tämä maksupääte on tuttu näky monessa liikkeessä. Yomani on luotettava maksupääte kovaan käyttöön. ML mallissa ei ole tulostinta. Lähimaksu toimii kortilla ja eri vempaimilla kyljestä löytyvällä lukijalla ja sirukortin lukija on näytön päällä. Tästä on saatavilla 3G versio joka poistaa lähiverkko kaapelin tarpeen.


Vektorikassa Nets Lane3000

Nets Lane3000 

Uuden sukupolven maksupääte, joka on musta ja tyylikäs, kuin häivehävittäjä. Lanessa ei ole tulostinta, joten tarvitset aina kylkeen VektoriKassan. Lane toimii vain Nets korttisopimuksella. Lähimaksun luenta on näytönyläpuolella ja sirukortin paikka näppäimistön alla. Lane on tehty myös kestämään kovaa käyttöä. 


Vektorikassa PoplaPay Yomani XR

PoplaPay Yomani XR tulostimella 

Yomani XR on sukua pikkusiskolleen ML mallille. Ainoa ero on, että XR kätkee sisäänsä tulostimen. Kyllä, tämä tarkoittaa sitä, että voit tulostaa myös VektoriKassa kuitit suoraan maksupäätteestä etkä tarvitse erillistä tulostinta. Tähänkin on saatavilla 3G versio joka poistaa lähiverkko kaapelin tarpeen.


Vektorikassa Nets Desk3500

Nets Desk3500 tulostimella 

Tämä myös uudensukupolven laite, joka toden totta sisältää tulostimen. Perinteikkäästi muotoiltu pääte on silti täynnä uutta tekniikkaa. Lähimaksuluenta on kaarevasti näytön yläpuolella ja näet näytön samaan aikaan, kun maksat. Iso näppäimistö on helppo käyttää ja musta on uusi muotiväri.


 

Vektorikassa Nets Desk3500

Nets IWL250 Bluetooth tulostimella 

Legendaarinen maksupääte, jossa pääte on yhteydessä langattomasti bluetooth yhteydellä omaan lataustelakkaan. Telakassa on kiinteä lähiverkkoyhteys. Laite on varmuudella vuosien saatossa testattu toimivaksi. Lukee lähimaksut ja mobiilimaksut sun muut. Tämä hopeanuoli jättää muut varjoonsa niin, eräs kilpa-auto teki muinoin. 

 

 


Langattomaan (WiFi) verkkoon liitettävät päätteet

Nämä päätteet sopivat myös hyvin kivijalkaliikkeeseen, jossa on langaton WiFi –verkko. Päätteissä on myös akku, joten lankoihin ei tarvitse näissä sotkeutua.

Vektorikassa Nets iSMP4

Nets iSMP4 

On markkinoiden pienimpiä maksupäätteitä eikä siihen ole mahtunut tulostinta. Erittäin pätevä kumppani, jos haluat maksupäätteen taskuun. VektoriKassan saa myös halutessaan samaan taskuun, jos sen asentaa puhelimeen eikä tablettiin. Koostaan huolimatta iSMP4 on täysiverinen maksupääte. Kuiti lähetät kätevästi sähköpostilla tai tulostat erillistulostimesta.


Vektorikassa Nets Move3500

Nets Move3500

Nets maksupäätteiden Kunkku. Tummaan pukeutunut tyylikäs maksupääte, jossa on tulostin ja lataustelakka. Liikuttuasi tämä maksupääte kädessä langattoman WiFi verkon äärilaidoilla voit laittaa sen palattuasi lataustelakkaan virtautumaan.


Langattomat 3G/4G maksupäätteet

Maksupääte matkalle mukaan. Nämä päätteet kommunikoivat käyttäen mobiiliyhteyttä. Paketti sisältää myös liittymän eikä sitä tarvitse erikseen hankkia.

Vektorikassa PoplaPay Yoximo

PoplaPay Yoximo

Totta vieköön tämä patukka ei kaikkien silmää hivele. Ei kannata antaa ulkonäön hämätä, koska Yoximo liikkuu mukanasi mihin vain ja on aina yhteydessä VektoriKassaan mobiiliverkon kautta. Kassakuitit tulostuvat siitä näppärästi, vaikka olisit asiakkaasi luona käymässä.