Haluatko maksupäätteen ja kassan käyttöösi veloituksetta?

Etsimme nyt lisää pilotti kauppiaita uudelle ratkaisullemme. Käyttäjiä on tällä hetkellä jo satoja joten toimivuus on jo testattu, mutta tarvitsemme lisää kokemuksia eri toimialoilta. Vastineeksi sille, että et maksa ratkaisusta kuukausihintaa jaat meille arvokasta tietoa kokemuksistasi. Veloitukseton jakso on määräaikainen.

Täytä alla oleva hakemuslomake nyt saat vastauksen nopeasti.

 

Vektori Maksupääte on enemmän, kuin vain maksupääte

Olemme luoneet ensimmäisenä oikeasti toimivan ratkaisun, jossa kassa ja maksupääte ovat samassa laitteessa. Tämän myötä ratkaisu säästää kustannuksia, koska laitekuluja on vähemmän. Ratkaisu on myös erittäin kevyt ja kompakti. Se soveltuu kaikenlaiseen käyttöön, erityisesti terassit, baarit, kioskit, kiertävät ja liikkuvat myyjät, sekä kauppiaille, jotka tarvitsevat kompaktin kassa ratkaisun.

Ratkaisun pohjan toimii turvallinen ja helppokäyttöinen Androird maksupääte. Laitteen käyttöjärjestelmän ominaisuuksia on muokattu soveltuvaksi maksupääte käyttöön. Kassana pyörii Vektori Kassan swipe versio, joka hyödyntää näytön tilaa optimaalisesti. Swipe versiossa voit yksinkertaisesti pyyhkäistä sormella näyttöä ja siirtyä tuoteryhmistä tuotteisiin ja tuotteista maksuikkunaan ja toimintoihin. Korttimaksuissa Vektori siirtää maksettavan summan automaattisesti aukeavaan maksu sovellukseen. Maksun onnistuttua se palaa automaattisesti kassaan seuraavaa myyntiä varten.

Laite vaihtoehtoja on useampia. Kaikissa laitteissa on kirkas kosketusnäyttö, joka on kooltaan 5-5,5" kokoinen. Integroidun tulostimen avulla saat tulostettua kuitin kaikista myyneistä tuote- ja vero -tietoineen, myös käteismyynnistä. Laitteella voi vastaanottaa korttimaksut, mobiilimaksut ja lähimaksut.

Lue lisää Vektori Maksupäätteen omilta sivuilta. 

 

Täydennä lomake ja lähetä