Vektori Laskutus- ja asiakashallinta

Vektorin laskutusmoduli tuo käyttöösi laajan asiakashallinnan perustyökalut, sekä laajat laskutustoiminnot.

kassaohjelma

Asiakashallinta (CRM)
Hallitse asiakkaita erittäin helpolla työpöytämäisellä työkalulla. Saat tallennettua asiakkaiden tai yksityishenkilöiden tiedot laajasti järjestelmään. Mm. perustiedot, laskutus ja toimitustiedot, kontaktitiedot, yhteydenotot ja muistiot. Voit hyödyntää tietoja muissa Vektori Laskutuksen kanssa saumattomasti. 

Laskutus
Hyödynnä Vektori Kassan, varaston ja CRM tiedot monipuolisella laskutustoiminolla. Luot laskut riveineen helposti ja hyödynnät tuotehallinnan tuotteita. Saat lähetettyä laskun paperina, verkkolaskuna, sähköpostilla tai verkkomaksuna. Pystyt seuraamaan suorituksen etenemistä useilla tavoilla ja teet tarvittavat kirjaukset siihen. Voit noutaa tarvittaessa pankkiaineistot laskutukseen.

 

Monipuolinen asiakashallinta, jossa tiedot pysyvät tallessa ja saatavilla

building

Asiakkaat hallinnassa
Asiakashallintaan saat tallennettua asiakkaiden tiedot kattavasti. Mm. Perustiedot, laskutustiedot ja tapa, toimitustiedot, kontaktointitila, sekä paljon lisätietoja.

Kaikki asiakkaasi yhteyshenkilöt ja heidän kontaktointitiedot ovat tallessa asiakashallinnassa.

Seuraat myös helposti asiakkaan kotaktitapahtumia ja tiedät mistä on keskusteltu ja milloin pitää olla yhteydessä. Graafinen käyttöliittymä helpottaa hahmottamista nopeasti. Voit luoda tehtäviä ja saat ne kalenteri näkymään nähtäville.

Tallennat myös asiakaskohtaiset dokumentit asiakashallintaan.

 

 

Laskut hoituvat näppärästi Vektori työpöydällä. Asiakaslaskutus, laskujenseuranta, sekä tiliöinti on helppoa.

building

Laskutusmoduli
Laskutusmodulilla näet laskujesi tilanteen helposti, seuraat laskujen etenemistä.  Luot nopeasti uuden laskun riveineen ja lähetät sen halutulla tavalla asiakkaalle tai teet laskuluonnoksen myöhempää laskutusta varten.

Seuranta
Laskutusmodulilla seuraat ja teet tarvittavat merkinnät ja kirjaukset laskuun. Tilanteen lisäksi voit kirjata suorituksia laskulle, lähettää muistutuksia laskusta, muuttaa laskua tai siirtää sen perintään.

Varastot ajan tasalla
Jos käytössäsi on Vektori Varastonhallinta, pysyvät varastosaldot ja arvot ajan tasalla myös laskutuksen kautta myytäessä.

 

 


 

Vektori Laskutus ja Asiakashallinta 29€/kk
Kaikki hinnat alv 0% määräaika 1kk