Vektori Minikassa 

Uusille Vektori asiakkaille

Kassaohjelma ja pilvipalveu vain 9,90€/kk

Tilaa nyt!

Hinnat alv0%. Ei sitovaa määräaikaa. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.


Vektori Minikassa on maksupääte- asiakkaille kehitetty edullinen kassaratkaisu

Minikassa täyttää kassamyynnin perustarpeet ja soveltuu yhdelle käyttäjälle ja 60 tuotteelle kevyeksi kassaratkaisuksi. Mikäli tarvitset enemmän tuotteita tai käyttäjiä niin valitse normaali Vektori Kassa.

 

flower

Toimii Tabletissa

Minikassan voit asentaa iPad tai Android tablettiin. Saat isolle näytölle koko kassan ja paljon tuotteita näkyviin. Kassa on erittäin nopea ja sujuva käyttää.

flower

Toimii puhelimessa

Minikassan saa kätevästi myös iPhone tai Android puhelimeen. Kassa mahtuu vaikka taskuusi. Minikassa mukautuu pienelle näytölle ja voit pyyhkäistä näyttöä sivulle vaihtaaksesi näkymien välillä.

 

Kassalaite

  • Tabletti tai puhelin toimii kassalaitteena.  Mikäli kassasovellus ”Vektori kassa” löytyy laitteen sovelluskaupasta, laitteesi on yhteensopiva.

Kassasovellus 

  • Vektori Minikassa toiminta on suunniteltu ja optimoitu, sekä pienille, että isommille näytöille. Yllätyt miten helppoa ja nopeaa sen käyttö on. 

Kassakeskus

  • Pilvipalvelu on selaimella käytettävä kassamyynnin ohjauskeskus sis. mm. tuotteiden hallinta, myynnin seuranta, raportointi ja paljon muuta. Pilvipalvelun saat käyttöösi, kun tilaat Vektorin.

Maksupääte 

  • Vektori Minikassalla ja maksupäätteellä otat vastaan kortti ja mobiilimaksut. Maksupäätteen tulostin voi tulostaa myös kassakuitit tai voit käyttää erillistä tulostinta tai lähettää ne sähköpostilla.
  • Erillismaksupääte: Maksupääte ei yhdistetty kassaan. Tapahtumat syötetään kassaan ja maksupäätteeseen erikseen. Tulostaa vai kuitin korttimaksusta. Voit käyttää mitä tahansa maksupäätettä.
  • Integroitu maksupääte: Kassa siirtää summan maksupäätteelle ja maksupääte kuittaa kassalle, kun tapahtuma on onnistunut. Pääte tulostaa kassakuitin, jossa näkyy tuote erittelyt ja verot. 

 

Minikassan avulla yritys, yhdistys tai esimerkiksi urheiluseura pystyy helposti ottamaan vastaan kortti- ja käteismaksuja, sekä suoriutumaan kuitinantovelvollisuudestaan. Minikassa koostuu Vektori Kassa sovelluksesta, sekä Vektori pilvipalvelusta. Lisäksi tarvitset maksupäätteen ja kauppiassopimuksen. Kassalaitteena toimii sinun puhelin tai tabletti, johon asennat kassasovelluksen sovelluskaupasta. Nettiselaimella käytettävästä pilvipalvelusta hallinnoit tuotteet ja tuoteryhmät, seuraat myyntiä, muodostat raportteja ja paljon muuta. Pilvipalvelu myös varmistaa kaikki kassan tiedot automaattisesti. Minikassa täyttää kaikki kassamyynnin perustarpeet ja soveltuu yhdelle käyttäjälle ja 60 tuotteelle. Mikäli käyttö ja liiketoiminta kasvaa, on Vektoriin helppo päivittää uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

 

Lataa Vektori Kassa sovelluskaupasta ja kokeile kassaa ilmaiseksi

Kassan demoversio on käytettävissä ilman rekisteröintiä tai maksuja

Google Play / Apple app Store

 

Nykyaikainen kassaohjelmisto, joka on nopea ja sitä on helppo käyttää. Käyttöönotto vie alle 10 minuuttia.
 

Kokeile Kassaa ilmaiseksi

Nopea käyttöönotto alle kymmenessä minuutissaTilaa integroitu maksupääte ja Minikassa paketissa

Valitse maksupääte haluamallasi yhteystavalla ja saat minikassan samassa paketissa yhdellä hinnallla.

Mobiiliverkossa

55€/kk

Yoximo Mobiili 3G
+Minikassa

WiFi -verkossa

65€/kk

Move 3500 WiFi
+Minikassa

 

Lähiverkossa

49€/kk

Desk 3500 Ethernet
+Minikassa

 

Mobiiliverkossa

65€/kk

Yomani XR Mobiili 3G
+Minikassa

 

Lähiverkossa

49€/kk

Yomani ML Ethernet
+Minikassa

 

 

Tilaa minikassa, sekä maksupääte verkkokaupasta. Lähetämme kassaan kutsun sähköpostilla ja saat sen käyttöösi heti. Maksupääte toimitetaan mahdollisimman nopeasti myös. Maksupäätettä varten tarvitset Nets Kauppiassopimuksen, mikäli sinulla ei sellaista ole laitamme myös sähköisen allekirjoituskutsun sopimuksen tekemiseen Sopimuksen käsittelyssä kestää noin viikko allekirjoituksestasi.