Lataa Vektori Kassa sovelluskaupasta ja kokeile kassaa ilmaiseksi

Kassan demoversio on käytettävissä ilman rekisteröintiä tai maksuja

Google Play / Apple app Store


Vektori Minikassa on maksupääte- asiakkaille kehitetty edullinen kassaratkaisu

Minikassa täyttää kassamyynnin perustarpeet ja soveltuu yhdelle käyttäjälle ja 60 tuotteelle kevyeksi kassaratkaisuksi. Minikassa toimitetaan ja laskutetaan maksupäätteen yhteydessä. Mikäli tarvitset enemmän tuotteita tai käyttäjiä niin valitse normaali Vektori Kassa.

 

flower

Toimii Tabletissa

Minikassan voit asentaa iPad tai Android tablettiin. Saat isolle näytölle koko kassan ja paljon tuotteita näkyviin. Kassa on erittäin nopea ja sujuva käyttää.

flower

Toimii puhelimessa

Minikassan saa kätevästi myös iPhone tai Android puhelimeen. Kassa mahtuu vaikka taskuusi. Minikassa mukautuu pienelle näytölle ja voit pyyhkäistä näyttöä sivulle vaihtaaksesi näkymien välillä.

 

Kassalaite
Oma laitteesi toimii kassalaitteena. Mene puhelimella tai tabletillasi sovelluskauppaan. Mikäli kassasovellus ”Vektori kassa” löytyy laitteen sovelluskaupasta, laitteesi on yhteensopiva.

Kassasovellus 
Lataa Vektori Kassa sovellus laitteellesi Apple App Store tai Google Play sovelluskaupasta. Vektorin toiminta on suunniteltu ja optimoitu, sekä pienille, että isommille näytöille. Kokeile demo versiota ilmaiseksi. Yllätyt miten helppoa sen käyttö on. Vektori Minikassa on maksimissaan 60 tuotteen ja yhden kassan ja yhden käyttäjän rajoitettu versio täydestä Vektori Kassasta (rajaton). Myös lisämodulit (varasto, laskutus, tilaukset) saa vain täysversioon. Vektori Minikassa on päivitettävissä täysversioon milloin vain.

Pilvipalvelu
Pilvipalvelu on selaimella käytettävä kassamyynnin ohjauskeskus sis. mm. tuotteiden hallinta, myynnin seuranta, raportointi ja paljon muuta. Pilvipalvelun saat käyttöösi, kun tilaan Vektorin.

Maksupääte 
Vektori Minikassalla ja maksupäätteellä otat vastaan kortti ja mobiilimaksut. Maksupäätteen tulostin tulostaa myös kassakuitit tai voit käyttää erillistä tulostinta tai lähettää ne sähköpostilla. Maksupääte ja Vektori Kassa kommunikoivat verkon välityksellä (voivat olla vaikka eri verkoissa).

 

Minikassan avulla yritys, yhdistys tai esimerkiksi urheiluseura pystyy helposti ottamaan vastaan kortti- ja käteismaksuja, sekä suoriutumaan kuitinantovelvollisuudestaan. Minikassa koostuu Vektori Kassa sovelluksesta, sekä Vektori pilvipalvelusta. Lisäksi tarvitset maksupäätteen ja kauppiassopimuksen. Kassalaitteena toimii sinun puhelin tai tabletti, johon asennat kassasovelluksen sovelluskaupasta. Nettiselaimella käytettävästä pilvipalvelusta hallinnoit tuotteet ja tuoteryhmät, seuraat myyntiä, muodostat raportteja ja paljon muuta. Pilvipalvelu myös varmistaa kaikki kassan tiedot automaattisesti. Minikassa täyttää kaikki kassamyynnin perustarpeet ja soveltuu yhdelle käyttäjälle ja 60 tuotteelle. Mikäli käyttö ja liiketoiminta kasvaa, on Vektoriin helppo päivittää uusia ominaisuuksia ja toimintoja.


Tilaa Nets maksupääte ja Minikassa paketissa

Valitse maksupääte haluamallasi yhteystavalla ja saat minikassan samassa paketissa yhdellä hinnallla.

Lähiverkossa

49€/kk
kassalaatikko

Lane 3000 Ethernet
+Minikassa

Lane pääte toimii langallisessa lähiverkossa. Pääte tarvitsee kaverikseen erillisen kuittitulostimen tai esimerkiksi Star mPOP kassalaatikon, jossa on valmiiksi kuittitulostin.

WiFi -verkossa

65€/kk

kassalaatikko

Move 3500 WiFi
+Minikassa

Move päätteessä on nopeat langattomat yhteydet ja akku. Movessa on tulostin, joka toimii myös kassan kuittitulostimena. Tarvitset vain tabeltin tai puhelimen ja päätteen. Move liitetään WiFi-verkkoon.

Lähiverkossa

49€/kk

kassalaatikko

Desk 3500 Ethernet
+Minikassa

Desk pääte toimii langallisessa lähiverkossa ja siinä on myös tulostin. Tulostin toimii myös kassan kuittitulostimena, etkä tarvitse erillistä. Oma tabletti tai puhelin ja Desk pääte on edullisin tapa aloittaa.

Mobiiliverkossa

65€/kk
kassalaatikko

Yomani XR Mobiili 3G
+Minikassa

Yomani XR 3G toimii mobiilissa verkossa ja siinä on myös tulostin. Tulostin toimii myös kassan kuittitulostimena. Oma tabletti tai puhelin ja Yomani pääte on edullisin tapa aloittaa.

Mobiiliverkossa

55€/kk

kassalaatikko

Yoxomo Mobiili 3G
+Minikassa

Yoximo päätteessä on nopeat langattomat yhteydet ja akku. Päätteessä on tulostin, joka toimii myös kassan kuittitulostimena. Ratkaisu antaa vapauden liikkua mihin vain.

Lähiverkossa

49€/kk

kassalaatikko

Yomani ML Ethernet
+Minikassa

Yomani ML pääte toimii langallisessa lähiverkossa. Pääte tarvitsee kaverikseen erillisen kuittitulostimen tai esimerkiksi Star mPOP kassalaatikon, jossa on valmiiksi kuittitulostin.

 

Saat mukaan edullisen Nets korttitiltiyssopimuksen. Hinnat alk debit 0.49%, credit 0,89%, 3cnt minimi.

 

Tilaa minikassa, sekä maksupääte verkkokaupasta. Lähetämme kassaan kutsun sähköpostilla ja saat sen käyttöösi heti. Maksupääte toimitetaan mahdollisimman nopeasti myös. Maksupäätettä varten tarvitset Nets Kauppiassopimuksen, mikäli sinulla ei sellaista ole laitamme myös sähköisen allekirjoituskutsun sopimuksen tekemiseen Sopimuksen käsittelyssä kestää noin 2 viikkoa allekirjoituksestasi.