Vektori Kassa  I  Smart Kassa  I  Minikassa  I  Varastonhallinta  I  Laskutus  I  Tilaustenhallinta  I  Asiakashallinta Hinnasto

 

Lataa Vektori Kassa sovelluskaupasta ja kokeile kassaa ilmaiseksi

Kassan demoversio on käytettävissä ilman rekisteröintiä tai maksuja

Lataa demoversio täältä!

 

kassalaatikko

Toimii puhelimessa

Smart Kassan saa kätevästi myös iPhone tai Android puhelimeen. Kassa mahtuu vaikka taskuusi. Kassa mukautuu pienelle näytölle ja voit pyyhkäistä näyttöä sivulle vaihtaaksesi näkymien välillä.

kuittitulostin ja kassalaatikko

Toimii Tabletissa

Smart Kassan voit asentaa iPad tai Android tablettiin. Saat isolle näytölle koko kassan ja paljon tuotteita näkyviin. Kassa on erittäin nopea ja sujuva käyttää.

building

Toimii Andoird maksupäätteissä

Smart Kassan saat valituille Android maksupäätteille. Kassa mukautuu maksupäätteen näytölle. Saat yhteen laitteeseen kaikki normaalin kassajärjestelmän ominaisuudet. 


Vektori Smart on kätevä ja edullinen kassajärjestelmä, johon saat useita kassoja ja käyttäjiä samaan hallintapilveen

Smart Kassa täyttää kaikki kassamyynnin perustarpeet ja on edullinen ja laajennettava kevytkassa ympäristö. Ero normaali Vektori Kassaan on rajoitettu tuotteiden määrä (max 60) ja lisätoimintojen määrä. Jos sinulla on paljon tuotteita tai tarvitset esimerkiksi varastonhallintaa tai laskutusta niin silloin oikea tuote on normaali Vektori Kassa.

Kassalaite
Oma laitteesi toimii kassalaitteena. Mene puhelimella tai tabletillasi sovelluskauppaan. Mikäli kassasovellus ”Vektori kassa” löytyy laitteen sovelluskaupasta, laitteesi on yhteensopiva.

Kassasovellus 
Lataa Vektori Kassa sovellus laitteellesi Apple App Store tai Google Play sovelluskaupasta. Vektorin toiminta on suunniteltu ja optimoitu, sekä pienille, että isommille näytöille. Kokeile demo versiota ilmaiseksi. Yllätyt miten helppoa sen käyttö on. Saat useita kassoja samaan järjestelmään. Vektori Smart on rajoitettu maksimissaan 60 tuotteen versio täydestä Vektori Kassasta (rajaton). Myös lisämodulit (varasto, laskutus, tilaukset) saa vain täysversioon. Vektori Smart on päivitettävissä täysversioon milloin vain.

Pilvipalvelu
Pilvipalvelu on selaimella käytettävä kassamyynnin ohjauskeskus sis. mm. tuotteiden hallinta, myynnin seuranta, raportointi ja paljon muuta. Pilvipalvelun saat käyttöösi, kun tilaan Vektorin.

Maksupääte 
Vektori Minikassa yhteensopivalla maksupäätteellä otat vastaan kortti ja mobiilimaksut, sekä tulostat kassakuitit samasta laitteesta. Maksupääte ja Vektori Kassa kommunikoivat verkon välityksellä (voivat olla vaikka eri verkoissa).

Tutustu Vektori Kassan kaikkiin ominaisuuksiin täällä.

 

Vektori Smart vain 19€/kk

.


 

 

 

 

Tilaa Vektori Smart

Kauppaan