Vektori Kassa  I  Smart Kassa  I  Minikassa  I  Varastonhallinta  I  Laskutus  I  Tilaustenhallinta  I  Asiakashallinta I  Hinnasto

 

Tilaustenhallinta

Tilaustenhallintamoduli helpottaa tiimien välistä työtä ja kommunikaatiota. Eivätkä tilaukset ole koskaan hukassa.

building

Tilaustenhallinta
Voit luoda tilauksia asiakkaillesi ja hallita tilausprosessia helposti. Et tarvitse hankalia manuaalisia paperiprosesseja. Eivätkä tilaukset pääse häviämään vaan siirtyvät tarkasti toimitukseen ja laskutukseen.

Tilaustenhallinnassa on monipuoliset toiminnot
Voit kirjata tilaukselle siihen liittyvät tapahtumat. Saat suunniteltua toimituksen ja laskutuksen. Voit liittää tehtäviä ja tiedostoja tilaukseen.

Sopii moneen käyttöön
Tilaustenhallinta sopii niin nopeisiin toimitettaviin tilauksiin, kuin monimutkaisempiin toimitusprosesseihin työkaluksi.

Unifaun
Saat linkitettyä Unifaun tilisi tilaustenhallintaan ja nopeutat pakettien lähettämistä merkittävästi.

Asiakashallinta (CRM)
Tilaustenhallinta sisältää asiakashallintamodulin. Hallitse asiakkaita erittäin helpolla työpöytämäisellä työkalulla. Saat tallennettua asiakkaiden tai yksityishenkilöiden tiedot laajasti järjestelmään. Mm. perustiedot, laskutus ja toimitustiedot, kontaktitiedot, yhteydenotot ja muistiot. Voit hyödyntää tietoja muissa Vektori moduleissa saumattomasti. 

 

 

Tilaustenhallinnan työkalut ja toiminnot säästävät aikaa, sekä resursseja

building

Tiedot
Saat sähköisentiluksen näkyviin ja näet kaiken oleellisen tilauksesta yhdessä näkymässä. Pääset käsittelemään tilausta eri toiminnoilla.

Tapahtumat
Toiminto kertoo sinulle missä kohtaa tilauksen osalta ollaan menossa ja mitä tapahtumia tilauksella on ollut. Voi myös lisätä tapahtuman tilaukselle.

Toimitukset
Saat luotua tilaukselle toimituksia, joille määrittelet helposti tiedot ja tulostat tarvittaessa lähetteen tai esim. pakettikortin.

Laskut
Tilaustenhallinta toimii yhdessä laskutuksen kanssa ja pääset tilauksesta määrittelemään helposti laskun.

Tehtävät ja tiedostot
Voit lisätä tilaukselle tehtävän, johon saat annettua tarvittavia määrittelyjä, kuten tärkeys, tiimi tai henkilö, määräaika jne. Saat myös liitettyä palveluun tiedostoja, jotka kulkevat sähköisesti tilauksen mukana.

 

Monipuolinen asiakashallinta, jossa tiedot pysyvät tallessa ja saatavilla

building

Asiakkaat hallinnassa
Asiakashallintaan saat tallennettua asiakkaiden tiedot kattavasti. Mm. Perustiedot, laskutustiedot ja tapa, toimitustiedot, kontaktointitila, sekä paljon lisätietoja.

Kaikki asiakkaasi yhteyshenkilöt ja heidän kontaktointitiedot ovat tallessa asiakashallinnassa.

Seuraat myös helposti asiakkaan kotaktitapahtumia ja tiedät mistä on keskusteltu ja milloin pitää olla yhteydessä. Graafinen käyttöliittymä helpottaa hahmottamista nopeasti. Voit luoda tehtäviä ja saat ne kalenteri näkymään nähtäville.

Tallennat myös asiakaskohtaiset dokumentit asiakashallintaan.

 


Vektori Tilaustenhallinta 29€/kk
Kaikki hinnat alv 0% määräaika 1kk