UUDET MODERNIT, ÄLYKKÄÄT, SEKÄ EDULLISET

Tulevaisuudessa paremmat ja edullisemmat älylaitteet korvaavat vanhat perinteiset maksupäätteet ja tarjoavat kauppiaille paljon enemmän toiminnallisuuksia. Myynti ja ostokokemus muuttuu miellyttävämmäksi, tieto omasta liiketoiminnasta kasvaa ja hallittavuus, sekä turvallisuus lisääntyy.
 


 

Tyylikkäät kosketusnäytölliset Android pohjaiset Vektori maksupäätteet saat integroidulla kuittitulostimella ja kuitin sähköpostiin lähetys mahdollisuudella. Päätteissä on iso akku, joka kestää pitkään ja ne voidaan ladata USB-C laturilla. Saat yhdistettyä päätten verkkoon 4G tai WiFi yhteyksillä. Vastaanota korttimaksut, mobiilimaksut ja käteismaksut samalla laitteella. Hallitset tuotteita, hintoja, laitteita, myyjiä, tapahtumia ja paljon muuta päätteen omasta pilvipalvelusta.
 

building

Vektori Maksupääte S1000
Näyttö 5.5" TFT
Prosessori ARM Quadcore
Akku 6000mAh Li-ion
4G, LTE, Wi-Fi
Paino 492g

building

Vektori Maksupääte A920Pro 
Näyttö 5.5" IPS
Prosessori ARM Quadcore
Akku 5150mAh Li-ion
4G, LTE, Wi-Fi
Paino 390g

building

Vektori Maksupääte CM5
Näyttö 5" IPS
Prosessori ARM Quadcore
Akku 4000mAh Li-ion
4G, LTE, Wi-Fi
Paino 420g

 

Vektori Maksupäätte alk.49€/kk

Sisältää 4G/WiFi päätteen, sekä tilityssopimuksen.

Pyydä tarjousta myös lyhtaikaiseen käyttöön


Modernin maksupäätteet hyödyt ja edut

"Kaikki tiedot tallentuvat omaan pilvipalveluun tuote ja kuitti tietoja myöten reaaliajassa. Selvität myös jälkikäteen tapahtumat pääteittäin ja myyjittäin"
*****

"Voit myydä laitteen näytöltä helposti tuotteita valmiiksi hinnoiteltuna ja säästyt ikäviltä näppäinvirheiltä. Myynti on sujuvaa, nopeaa ja intuitiivistä"
*****

"Kehität liiketoimintaa tiedon avulla ja saat aikaan tehokkuutta ja säästöjä. Saat helposti  monipuoliset raportit kehitykseen ja kirjanpitoon."
*****

 

"Seuraat helposti myyntiä tuotteittain tuoteryhmittäin tai vaikka maksutavoittain. Halutessasi saat myös automaattisen varastokirjanpidon järjestelmään."
*****

 

"Voit myydä myös perinteiseen tapaan antamalla tuotteelle hinnan sitä myydessä, silti menettämättä arvokasta tietoa raportoinnissa."
*****

 

"Voit antaa alennuksia, jotka näkyvät kuitilla ja jäävät talteen, sekä hallitset maksupäätteitä ja niiden käyttäjiä pilvipalvelun avulla."
*****

 


 

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

 

 

Yhteydenottopyyntö: