Vektori Kassa  I  Smart Kassa  I  Minikassa  I  Varastonhallinta  I  Laskutus  I  Tilaustenhallinta  I  Asiakashallinta

 

Käyttöönotto on tehty helpoksi

Ota kassa käyttöön 10 minuutissa

 

Erikoistarjous Checkout POS / OP Kassa asiakkaille 

Maksupääteet alk. 29€/kk
 


 

 

 

Lataa demo: 
Google Play / 
Apple app Store

 

Hinta sisältää kassaohjelman, kassakeskuksen, tuotehallinnan ja pilvipalvelun

29€/kk

Hyödynnä käytössä ollut tabletti

Olet hankkinut itsellesi tabletin Kassaa varten. Voit hyödyntää saman tabletin Vektori Kassapäätteenä. Lataa kassa sovelluskaupasta ja kokeile: Google Play / Apple app Store

Hyödynnä kassalaatikko ja lisälaitteet

Hyödynnä kassalaatikot, kuittitulostimet ja viivakoodinlukijat Vektorissa. Esimerkiksi Checkout POS / OP Kassa käyttäjillä hyvin yleinen Star mPOP -kassalaatikko / kuittitulostin on täysin yhteensopiva Vektorin kanssa.

Tuoterekisterin tuonti

Lähetä meille tuoterekisterisi taulukossa niin viemme sen valmiiksi uuteen kassaan. Checkout POS / OP Kassasta saa tiedot vietyä Exceliin (ohjeet tässä linkissä).

Edullisempi maksupääte

Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen maksupäätteestä ja korttitilityspalvelusta. Teemme yhteistyötä Netsin kanssa, ja saat Nets maksupäätteen edullisella kuukausihinnalla. Voit myös ottaa päätteen suoraan Netsiltä ja liitämme sen kassaan ilman erillistä veloitusta.

Tutustu

Saat Vektorin ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi. Jos kassa ei jostakin syystä sovellu käyttöösi, voimme lopettaa tilauksen, etkä maksa Kassasta mitään. Näin voit riskittä kokeilla Vektori Kassaa ja pilvipalvelua.

Tutustu tarkemmin Vektori Kassan ominaisuuksiin

Tästä linkistä

 


Jätä yhteydenottopyyntö

Laitamme sinulle tarjouksen kassan vaihdosta. Voit liittää mukaan tuoterekisterin taulukkona niin voimme tehdä Kassan valmiiksi kokeiltavaksi. Tuoterekisterin tallentaminen taulukoksi Checkout POS kassasta ohje. Pääset heti aloittamaan veloituksettoman demokäyttö kuukauden. Kerro lisätiedoissa mitä lisälaitteita on käytössäsi (merkki ja malli), ja lähetämme ohjeet niiden kassaan käyttöönottoa varten.