Vektori Kassa  I  Smart Kassa  I  Minikassa  I  Varastonhallinta  I  Laskutus  I  Tilaustenhallinta  I  Asiakashallinta Hinnasto

 

 

 

 

Ota kassa käyttöön 10 minuutissa

 

Vektori Kassa ja Star mPOP kassalaatikko

 

 

Lataa demo:

 

 

 

 

Vektori Kassa 29€/kk 

Hinta sisältää kassaohjelman, kassakeskuksen, tuotehallinnan ja pilvipalvelun

 Hyödynnä käytössä ollut tabletti

Voit hyödyntää oman tabletin Vektori Kassapäätteenä. Kassapäätteeksi käy Apple (IOS) tai Android tabletti tai puhelin. Lataa kassa sovelluskaupasta ja kokeile ilman rekisteröitymistä tai maksuja.

Hyödynnä kassalaatikko ja lisälaitteet

Hyödynnä kassalaatikot, kuittitulostimet ja viivakoodinlukijat Vektorissa. Esimerkiksi hyvin yleinen Star mPOP -kassalaatikko / kuittitulostin on yhteensopiva Vektorin kanssa. Katso lista laitteista täältä.

Tuoterekisterin siirto

Jos saat vanhasta järjestelmästä tuotteet taulukko muotoon tuotteet voi tuoda Vektori Kassaan "tuo" toiminolla helposti. Toiminto näyttää selkeästi mikä taulukon rivi tuodaan mihinkin Vektori kassaan ja voit muuttaa niitä helposti.

Edullisempi maksupääte ja korttisopimus

Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen maksupäätteestä ja korttitilityspalvelusta. Teemme yhteistyötä useiden merkittävien toimijoiden kanssa, kuten Nets, Verifone, Poplapay, Worldline (Bambora), Viva Wallet ja SumUP.

Tutustu riskittä

Vektori Kassassa ei ole sitovia määräaikoja. Jos kassa ei jostakin syystä sovellu käyttöösi, voit lopettaa kuukausitilauksen milloin haluat.

Tutustu tarkemmin Vektori Kassan ominaisuuksiin

Tästä linkistä  


Jätä yhteydenottopyyntö

Laitamme sinulle tarjouksen kassan vaihdosta. Kerro lisätiedoissa mitä lisälaitteita on käytössäsi (merkki ja malli) varmistamme yhteensopivuuden.